Dodewaard
Wilhelminahof 1

€ 229.500,- k.k.
Vraag een bezichtiging aan

Of download de brochure.
Aanvaarding: In overleg
Status: Onder bod
Bouwjaar: 2008
Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceel: 160 m2
Parkeren/garage: Geen garage
Bijzonderheden: Gedeeltelijk gestofferd
Energieklasse: A+

*** SLUITING INSCHRIJVING VOOR DEZE WONING 14 JULI 2021 OM 12.00 UUR *** Starters van de kopersmarkt opgelet! Op een fraaie plek aan de Wilhelminahof in Dodewaard is gelegen deze keurig onderhouden HOEKWONING met VERANDA, houten BERGING en een privacyvolle tuin op het ZUIDEN. Kenmerken: – Bouwjaar: 2009 – Woonoppervlakte: 120 m² – Inhoud woning: […]

Toon volledige omschrijving

*** SLUITING INSCHRIJVING VOOR DEZE WONING 14 JULI 2021 OM 12.00 UUR ***

Starters van de kopersmarkt opgelet!

Op een fraaie plek aan de Wilhelminahof in Dodewaard is gelegen deze keurig onderhouden HOEKWONING met VERANDA, houten BERGING en een privacyvolle tuin op het ZUIDEN.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2009
– Woonoppervlakte: 120 m²
– Inhoud woning: 434 m³
– Perceeloppervlakte: 160 m²
– Isolatie: vloer-, gevel- en dakisolatie alsmede voorzien van dubbele beglazing

Indeling
Begane grond
Overdekte entree, ontvangsthal, halfhoog betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast en meterkast. Straatgerichte en heerlijke lichte living, halfopen keuken met openslaande deuren naar de veranda, de keuken is voorzien van een moderne hoekopstelling voorzien van een composiet afgewerkt werkblad met een spoelunit voorzien van een mengkraan en de volgende inbouwapparatuur, 5-pitsgascomfoor, RVS-afzuigschouw, multifunctionele oven, afwasmachine en een koelkast.

De begane grond is afgewerkt met een houtstructuur PVC-vloer.

1e verdieping
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, inbouwkast, 3 mooie en ruime slaapkamers, moderne en strakke badkamer met een inloopdouche, wastafel met spiegel en een 2e wandcloset.

2e verdieping
Overloop, cv-ruimte met cv-opstelplaats en WTW-installatie, knieschotbergruimte en een fijne 4e slaapkamer met een dakkapel.

Achtertuin
De achtertuin is voorzien van een houten berging en een grote overkapping waardoor u altijd kunt genieten van de tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden en middels achterom bereikbaar.

Bijzonderheden
– Volledig geïsoleerd.
– Er zijn op dit moment 3 slaapkamers, maar er is ruimte voor het creëren van een 4e of zelfs 5e slaapkamer.
– Gelegen aan een rustig woonerf, nabij de dorpsvoorzieningen.
– Er zijn 10 zonnepanelen gerealiseerd op het dakvlak aan de zuidkant.

Deze woning wordt verkocht onder de voorwaarden van Koopgarant, mits uw gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 44.655,-.

De genoemde verkoopprijs is inclusief 15% korting (oorspronkelijke verkoopprijs is € 270.000,- k.k.)

Droom je ook van een eigen huis? Een plek die je naar je eigen wensen kunt inrichten en verbouwen? Als dit financieel net niet haalbaar is, kan Koopgarant voor jou dé manier zijn om toch een woning te kopen!

Een Koopgarantwoning
Wanneer je een Koopgarantwoning koopt betaal je een lagere prijs dan de marktwaarde, waardoor je ook je financieringslast lager is en je misschien wel een hypotheek kunt krijgen. Hierdoor is een eigen woning eerder bereikbaar. Bovendien krijg je de garantie dat de Thius jouw woning binnen 3 maanden terugkoopt als je weer gaat verhuizen.

Bij daling van de marktwaarde deelt u het verlies met Thius. Is de woning in waarde gestegen, dan deelt u de winst met Thius. Uw aandeel in de winst of het verlies is afhankelijk van het kortingspercentage. Voor meer informatie over Koopgarant kunt u contact opnemen met Sanders Makelaardij, ook is in de verkoopbrochure een informatiebrochure opgenomen over het kopen van een Koopgarantwoning.

Bij meerdere kandidaat-kopers vindt de selectie als volgt plaats:
1. Huurders van Thius krijgen voorrang.
2. Inwoners van de gemeente Neder Betuwe.
3. Overige kandidaten.

Inschrijfformulier zijn bij de makelaar te verkrijgen en dienen uiterlijk op 14 juli om 12.00 uur bij Sanders Makelaardij B.V. te Ochten aan de Burg. H. Houtkoperlaan 5 te zijn ingeleverd.

* Deze woning wordt uitsluitend verkocht aan starters op de woningmarkt. Kopers mogen niet eerder in het bezit zijn geweest van een eigen woning.
* De eigendomsoverdracht van de woning dient zo spoedig mogelijk na het sluiten van de overeenkomst plaats te vinden.
* Deze woning wordt verkocht door de woningcorporatie en is bestemd tot gebruik voor eigen bewoning.
* De eigendomsoverdracht vindt plaats bij projectnotaris Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen te Eck en Wiel.
* Uw bruto jaarinkomen zal getoetst worden middels een IB-60 formulier van de Belastingdienst. Dit formulier is op te vragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer 0800-0543.

Foto's

Plattegronden

Download brochure

Vul onderstaand formulier in en je kunt direct de brochure van dit object bekijken.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?