AANKOOP

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, is het verstandig om een onafhankelijke NVM-aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij bij de aankoop te betrekken. Heb jij twijfels of dit wel het gewenste resultaat zal opleveren? Maak dan gebruik van onze gratis Woningscan en beslis daarna of je van de aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij gebruik gaat maken.

Ap Sanders, RMT/RT, gaat samen met je mee naar de tweede bezichtiging van de woning. We nemen daarbij de hele woning onder de loep. Na de bezichtiging van de woning evalueren en beoordelen wij samen met jou de bouwkundige staat van de woning, de marktpositie, de vraagprijs, de marktwaarde, etc. Wij zorgen ervoor dat je de ‘roze bril afzet.’

Als je na de woningscan nog steeds een goed gevoel hebt bij jouw toekomstige woning en onze werkwijze, dan kan je ervoor kiezen om ons in de arm te nemen als jouw eigen aankoopmakelaar.

Wil je meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Ap Sanders

Een huis kopen doe je niet iedere dag

Het is belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat.

Wij bespreken dan samen met jou de aankoopstrategie. Namens en met jou verzorgt Sanders Makelaardij onder andere de volgende zaken:

  • raadplegen bestemmingsplan
  • voeren van de onderhandelingen
  • voeren van de contractonderhandelingen
  • beoordelen van de koopakte
  • verzorgen van ondertekening van de koopakte
  • verzorgen van oplevering van de woning
  • wij zijn jouw woordvoerder bij de notaris.

Een aankoopmakelaar, juist nu is dat belangrijk!

Een woning kopen doe je niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in je leven. De verkoopmakelaar behartigt niet jouw belangen, maar die van de verkoper. Daarom adviseren wij je een eigen NVM-aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel jouw belangen behartigt. Je kan gebruik maken van zijn ervaring en deskundigheid. Een aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij zal je hierdoor kunnen behoeden voor bepaalde misstappen. Koop juist nu jouw nieuwe huis met meer zekerheid en tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs!

Benieuwd naar onze werkwijze en prijzen? Download dan nu, geheel vrijblijvend, de brochure!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?