VERKOOP

Het is een belangrijke stap in je leven, je eigen woning verkopen. Bij de verkoop van een woning handelen wij alsof we ons eigen huis gaan verkopen. Alleen dan kun je je optimaal inzetten en er 100% voor gaan. Het belang van de opdrachtgever staat altijd voorop bij ons advies. En met meer dan 25 jaar ervaring weten wij alles van de woningmarkt en zijn wij volledig ingespeeld op de nieuwe trends.

De juiste promotie maakt het verschil. Wij zetten alles op alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken. We promoten jouw woning met een doordachte tactiek op Facebook & Instagram. Zo wordt jouw woning al door ruim 38.000 mensen gezien, nog voordat jouw woning op Funda staat. Met ruim 5.000 vind-ik-leuks op Facebook, over de 1.000 volgers op Instagram en een 9,5 waardering gemiddeld op Funda, kunnen wij onze ijzersterke strategie goed uitvoeren.

Ben jij benieuwd waarin wij ons nog meer kunnen onderscheiden? Of welke verkoopstrategie voor jou het beste resultaat oplevert? Een van onze ervaren makelaars neemt de mogelijkheden graag met je door.  Gratis & geheel vrijblijvend.

Sanders Makelaardij streeft naar een ouderwetse service 

gecombineerd met de nieuwste technieken.

De grootste social media makelaar van de regio!

Zo heb je ook op social media een optimaal bereik

Volgers op Instagram

Volgers op Facebook

Waardering op Funda

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?