TAXATIE

De waarde van een woning of bedrijfsobject is afhankelijk van verschillende factoren. De gecertificeerde register-makelaar/register-taxateur van Sanders Makelaardij kan een uiterst nauwkeurige en objectieve waardebepaling voor je uitvoeren. Of het nu gaat om een waardering voor aankoop, verkoop of het afsluiten van een hypotheek: op de deskundigheid van Sanders Makelaardij kun je vertrouwen.

Wat is jouw onroerend goed waard?

Ap Sanders weet het antwoord.

Op de uiteindelijke waardebepaling zijn vele factoren van invloed, zoals de actuele marktsituatie, bouwkundige constructie, staat van onderhoud, materiaalgebruik, indeling, voorzieningenniveau, vloer- en grondoppervlak, ligging, bestemmingsplan e.d.

Niet alleen particulieren, maar ook ondernemers, banken, notarissen, accountants alsmede (semi-)overheid en de rechtbank maken dankbaar gebruik van onze uitgebreide taxatie-ervaring.

Sanders Makelaardij is lid van de NVM en is ingeschreven in het makelaars- en taxateursregister VastgoedCert. Hierdoor kunnen wij voor elke geldverstrekker in Nederland taxaties uitvoeren.

 

Onze werkwijze

Wij zullen de woning of het bedrijfsobject opnemen, onderzoek verrichten bij het kadaster, de gemeente en andere relevante bronnen hierbij betrekken. Hierbij moet je denken aan in- en externe databanken, bestanden met actuele marktprijzen en het eigen archief. Uiteraard zal de taxateur ook de directe omgeving aan een onderzoek onderwerpen. Uiteindelijk wordt alle informatie en de waarde overzichtelijk en duidelijk verwoord in het taxatierapport.

Ten slotte… 
Wij hechten veel waarde aan een goede en duurzame relatie met onze klanten, de klant is bij ons nog altijd koning. Dat betekent dat we jouw vraag en situatie centraal stellen en in overleg met jou tot een waardebepaling komen.

Elk rapport van Sanders Makelaardij is dus maatwerk, precies toegespitst op de onroerende zaak en de opdrachtgever en het doel waarvoor het nodig is.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je altijd bij ons terecht.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?