TAXATIE VAN UW WONING

Sanders Makelaardij is de taxateur voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed in de Betuwe, Land van Maas en Waal en de Utrechtse Heuvelrug.

Ap Sanders is gespecialiseerd in het uitbrengen van NWWI gevalideerde taxatierapporten voor woningen. Zijn werkgebied bedraagt een straal van 20 kilometer om Ochten.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de woning- en bedrijfsmakelaardij is Sanders Makelaardij de aangewezen taxateur als het gaat om een integere, onafhankelijke & objectieve taxatie van je woning

Niet alleen particulieren, maar ook ondernemers, banken, notarissen, woningcoöperaties, accountants alsmede (semi-) overheid en de rechtbank maken dankbaar gebruik van onze uitgebreide taxatie-ervaring.

Integer

Sanders Makelaardij is lid van de NVM en is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Kwaliteit, onafhankelijkheid en objectiviteit zijn hierdoor gewaarborgd.

NWWI taxatie

Ap Sanders is de specialist als het gaat om NWWI taxatierapporten van woningen & appartementen.
Een NWWI taxatierapport is een door de NWWI gevalideerd taxatierapport van een woning of appartement. Een NWWI taxatierapport kun je nodig hebben voor het aanvragen van een hypotheek, oversluiten /verhoging van een hypotheek, als je je huis gaat verbouwen en een bouwdepot wilt verkrijgen, relatie beëindiging, erfenis, e.d.

Door de enorme ervaring zijn wij instaat om binnen enkele werkdagen na de opname van de woning het taxatierapport digitaal aan te leveren.

Onze taxatierapporten worden door iedere geldverstrekker in Nederland geaccepteerd.

 

Ap Taxatie

Kosten NWWI taxatierapport
Door de grote ervaring in het taxeren van woningen, in combinatie met het gebruik van handige opname software kunnen wij heel vlot en tegen gereduceerde kosten een NWWI taxatierapport samen stellen van je woning.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?