Ochten
Heuningstraat 12

€ 800.000,- k.k.
Vraag een bezichtiging aan

Of download de brochure.
Aanvaarding: In overleg
Status: Verkocht
Bouwjaar: 1953
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceel: 41.150 m2
Parkeren/garage: Aangebouwd steen, Vrijstaand steen, Vrijstaand hout
Bijzonderheden: Gedeeltelijk gestofferd
Energieklasse: E

Zoek jij de ruimte voor MENS & DIER? Wil je vrijheid, lucht zien en ruimte voelen? Dan hebben wij dé stek voor jou! Deze VRIJSTAANDE WONING met SCHUREN voorzien van PAARDEN-/PONYSTALLEN, HOOIOPSLAG, HALFOPEN WAGENLOODS, ZADELRUIMTE, VERLICHTE PAARDRIJBAK en WEIDE is dan voor jou op het lijf geschreven. En dat alles op een perceel grond van […]

Toon volledige omschrijving

Zoek jij de ruimte voor MENS & DIER? Wil je vrijheid, lucht zien en ruimte voelen? Dan hebben wij dé stek voor jou!

Deze VRIJSTAANDE WONING met SCHUREN voorzien van PAARDEN-/PONYSTALLEN, HOOIOPSLAG, HALFOPEN WAGENLOODS, ZADELRUIMTE, VERLICHTE PAARDRIJBAK en WEIDE is dan voor jou op het lijf geschreven. En dat alles op een perceel grond van circa 20.000 m².

Het perceel met opstallen is te bereiken middels een verhard pad. Aan de achterkant van de woning zijn de paardenstallen, opstallen, paardenbak en weide aanwezig.

De op- en afritten liggen op korte afstand, hierdoor zijn de steden als Arnhem, Utrecht en Rotterdam eenvoudig te bereiken.

In de schuren is voldoende ruimte voor het houden van 5 paarden en 8 pony’s met alle toebehoren.
Een object dat je je moet voelen, proeven en beleven en met eigen ogen moet zien om te weten welke mogelijkheden dit object voor je beidt.

KENMERKEN
Bouwjaar : 1953
Inhoud : 2.312 m³ inclusief aangebouwde bijgebouwen
Woonoppervlakte : 150 m²
Grondoppervlakte : circa 20.000 m²
Verwarming/warmwater : pellet cv-installatie

INDELING

BEGANE GROND
ontvangsthal met trapopgang naar de verdieping, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, meterkast, gezellige en straatgerichte woonkamer met schouw, openslaande deuren naar de tuin en voorzien van authentieke ingebouwde servieskasten, middels een schuifdeur met glas is een kamer en suite bereikbaar, gesloten eetkeuken met een verzorgde keukeninrichting, bestaande uit onder- en bovenkasten, afgewerkt met een kunststof werkblad voorzien van een ronde spoelunit met een mengkraan en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, hete lucht oven, vlakscherm afzuiger en een afwasmachine, toegang naar een praktische provisiekelder, bijkeuken met toegang naar het erf, badkamer met douchehoek en wastafel, 2de keukenruimte met pantry en toegang naar het erf, binnendoor naar de aangebouwde schuur/stallen.

De vloeren van de ontvangsthal, eetkamer, keuken en bijkeuken zijn afgewerkt met een plavuizenvloer. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een fraaie houtenvloer.

VERDIEPING
lichte overloop, 3 sfeervolle slaapkamers, allen met een garderobekast en 2 slaapkamers met een wastafel, mooie en geheel betegelde badkamer met hoekligbad met thermostatische mengkraan met een extra handdouche, een inloopdouche met een thermostatische mengkraan, een licht badkamermeubel met wastafel, kolomkast en spiegel met inbouwspots en een handdoekenradiator.

Via een stevige vlizotrap te bereiken bergzolder

STALLEN
Het stallen gedeelte bestaat uit een 3-tal segmenten en is voorzien van een betonnen vloer met in totaal 13 boxen. Enkele stallen zijn voorzien van drinkbakken, waarvan een aantal met een raam. Achter de opstallen is een opslag aanwezig.

BUITEN
– Tuin rondom met vrij uitzicht aan de zijkanten van de woning
– De aanwezige wagenloods geeft ruimte aan meerdere voertuigen
– Paardrijbak heeft een afmeting van 38 bij 23 meter
– Een aantal daken van de opstallen zijn asbesthoudend.

BIJGEBOUW
Het bijgebouw is nu als kantine ingericht.
Het geheel kan je naar eigen wensen naar je hand zetten.

BIJZONDERHEDEN
De publiekrechtelijke bestemming is Agrarisch en de dubbel bestemming is Waarde – Archeologie 4 (zie ook ruimtelijkeplannen.nl). Indien gewenst kunnen wij u de bestemmingsplankaart en bestemmingsplanvoorschriften toesturen.

Aan de linkerzijde van de woning wordt een inrit aangelegd door de verkoper om te komen en te gaan naar het achtergelegen weiland, ter ontsluiting van dit weiland dat in eigendom blijft bij de verkoper. De toekomstige eigenaar kan ook deze toekomstige inrit gebruiken ter ontsluiting van het gekochte perceel.

Indien gewenst is het bespreekbaar om het achtergelegen weiland circa 21.000 m² te huren van de huidige eigenaar.

In een aantal gebouwen is onder andere in de dakbedekking asbesthoudend materiaal verwerkt.

De verkoop van dit object zal plaatsvinden op basis van “as is, where is”.

De Rabobank West-Betuwe financiert een agrarische woning die door een particulier wordt bewoond en die niet bedrijfsmatig wordt gebruikt voor 100% van de marktwaarde tegen gebruikelijke voorwaarden en condities.

Het perceel grond dient nog ingemeten te worden. Deze kadastrale meetkosten zijn kosten die binnen de kosten van de koper vallen. Hierdoor is het kadastrale recht hoger dan gebruikelijk.

Bezichtiging inplannen?
Wil jij de sfeer van deze woning voelen?
Bel ons op telefoonnummer 0344 – 64 16 10 voor een bezichtigingsafspraak.
Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Foto's

Plattegronden

Download brochure

Vul onderstaand formulier in en je kunt direct de brochure van dit object bekijken.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?