Kesteren
Torenstraat 4

€ 249.500,- k.k.
Vraag een bezichtiging aan

Of download de brochure.
Aanvaarding: In overleg
Status: Verkocht
Bouwjaar: 2023
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 176 m2
Perceel: 270 m2
Parkeren/garage: Geen garage
Energieklasse: A+

Unieke kans om samen met familie of vrienden TWEE GAVE (STARTERS)WONINGEN te realiseren in de voormalige brandweerkazerne midden in het dorpscentrum van Kesteren. Door de transformatie, waar inmiddels alle benodigde stukken voor aanwezig zijn zoals bouwtekeningen, technische omschrijving, constructierapport en de omgevingsvergunning ontstaat er een plaatje van een gebouw. En dat met het voordeel van […]

Toon volledige omschrijving

Unieke kans om samen met familie of vrienden TWEE GAVE (STARTERS)WONINGEN te realiseren in de voormalige brandweerkazerne midden in het dorpscentrum van Kesteren.

Door de transformatie, waar inmiddels alle benodigde stukken voor aanwezig zijn zoals bouwtekeningen, technische omschrijving, constructierapport en de omgevingsvergunning ontstaat er een plaatje van een gebouw. En dat met het voordeel van alle winkels letterlijk en figuurlijk om de hoek.

Ga jij deze gave uitdaging aan?

Woning aan de straatzijde:

BEGANE GROND
ontvangsthal met meterkast, toiletruimte, straatgerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken, technische ruimte met wasmachine aansluiting en een portaal me een trapopgang naar de verdieping.

VERDIEPING
overloop, praktische badkamer met douche, wastafel en een 2de toilet, royale slaapkamer met een sfeervolle dakkapel.
De totale woonoppervlakte bedraagt circa 81 m²

Woning aan de achterzijde
BEGANE GROND
ontvangsthal met meterkast, toiletruimte, tuingerichte living met openslaande deuren naar de tuin, open keuken, technische ruimte met wasmachine aansluiting en een portaal me een trapopgang naar de verdieping.

VERDIEPING
overloop, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2de toilet, werkkamer met een gezellige dakkapel en 2 fijne slaapkamers.
De totale woonoppervlakte bedraagt circa 95 m²

De kosten om het gebouw te transformeren naar 2 woningen bedraagt naast de aankoopprijs een investering van circa € 365.000,- inclusief btw.

Foto's

Plattegronden

Download brochure

Vul onderstaand formulier in en je kunt direct de brochure van dit object bekijken.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?