Dodewaard
Oranjelaan 11

€ 297.500,- k.k.
Vraag een bezichtiging aan

Of download de brochure.
Aanvaarding: In overleg
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1961
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 81 m2
Perceel: 195 m2
Parkeren/garage: Geen garage
Energieklasse: E

Heerlijk vrij wonen in een leuke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met BERGING en achterom aan de Oranjelaan in Dodewaard. De dorpsvoorzieningen liggen letterlijk om de hoek. Het is heerlijk rustig wonen aan deze mooie laan. Echt een leuke woning waar je helemaal je thuis van kunt maken. KENMERKEN KENMERKEN Bouwjaar: 1961 Inhoud: 368 m³ Woonoppervlakte: 81 m² Grondoppervlakte: […]

Toon volledige omschrijving

Heerlijk vrij wonen in een leuke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met BERGING en achterom aan de Oranjelaan in Dodewaard.

De dorpsvoorzieningen liggen letterlijk om de hoek. Het is heerlijk rustig wonen aan deze mooie laan.
Echt een leuke woning waar je helemaal je thuis van kunt maken.

KENMERKEN
KENMERKEN
Bouwjaar: 1961
Inhoud: 368 m³
Woonoppervlakte: 81 m²
Grondoppervlakte: 195 m²
Energielabel: E
Isolatievoorzieningen: gedeeltelijk dubbel glas
Tuinligging: Zuidwesten

INDELING

BEGANE GROND
ontvangsthal met trapopgang naar de 1e verdieping, verzorgde toiletruimte, halfhoog betegeld en voorzien van een toilet, provisiekelder met meters nutsvoorzieningen, gesloten keuken met toegang naar de tuin en voorzien van een lichte en eenvoudige keukeninrichting, heerlijke lichte en ruime doorzon woonkamer met een servieskast en een strakke schouwpartij voorzien van een open haard.
De vloer van de begane grond is afgewerkt met een massief houten en rustieke vloer.

1e VERDIEPING
overloop met afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping, 3 mooie en praktische slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van een fijne ingebouwde garderobekast, gehele betegelde badkamer met een douchehoek met een thermostatische mengkraan en een handdouche, een wastafelmeubel met een wastafel en een handdoekenradiator.

2e VERDIEPING
middels een vaste trap te bereiken zolderruimte met een dakraam en de cv-opstelplaats. Een mooie ruimte voor het realiseren van een 4de kamer.

TUIN
de voortuin is fraai aangelegd en is verzorgd. De achtertuin is middels een achterom langs de woning te bereiken en is gelegen op het zuidwesten. Hierdoor kun je tot laat in de avond genieten van de avondzon.
Doordat er geen bebouwing is direct achter de woning heb je heel veel privacy in de achtertuin. De achtertuin is heerlijk onderhoudsvrij aangelegd.

BIJZONDERHEDEN
– Betaalbare 2-1-kapwoning
– Mooie & rustige ligging in het Betuwse dorp Dodewaard
– Alle ingrediënten aanwezig om er jouw thuis van te maken
– Fraaie houten vloer op de begane grond
– De vloer 1e verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer
– Eenvoudig in de afwerking, echter keurig onderhouden
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing

BEPALINGEN WELKE WORDEN OPGENOMEN IN DE KOOPAKTE

Verkoper geen bewoner
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft bewoond/gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte., waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf letterlijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen. Hierbij is bij het vaststellen van de koopsom rekening mee gehouden.

Eigenbewoning
Koper verklaart het verkochte te zullen gaan gebruiken voor eigen bewoning.
Te vestigen erfdienstbaarheden
In de akte van levering worden gevestigd als zodanige erfdienstbaarheden, waardoor de toestand waarin de onroerende zaak en de naastgelegen onroerende zaken zich ten opzichte van elkaar bevinden, gehandhaafd blijft. Onder andere geldt dit voor wat betreft de afvoer van hemelwater, gootwater, fecaliën door rioleringswerken als anderszins, ventilatiesystemen, eventuele Inbalkingen, inakeringen en overbouwingen, de toevoer van licht en lucht, zijnde hieronder niet begrepen een verbod om te bouwen of te verbouwen.
De koper is verplicht en verbindt zich jegens Thius om het bepaalde in voorgaande artikelen, bij overdracht van de onroerende zaak aan de nieuwe eigenaar op te leggen en in verband daarmee, om het in die artikelen bepaalde in de notariële akte woordelijk op te nemen. Dit geldt tevens wanneer de wederpartij een zakelijk recht verleent op de onroerende zaak. Een en ander moet dan aan de zakelijk gerechtigde worden opgelegd en het in de bovengenoemde artikelen bepaalde zal moeten worden opgenomen in de verlening van het zakelijk recht. Zulks op verbeurte van een direct opeisbare boete van € 500,– ten behoeve van Thius, met bevoegdheid voor de stichting om daarnaast nakoming te vorderen, eventueel tezamen met de verder geleden schade.

Gedoogplicht voor kabels en leidingen & erfdienstbaarheden
De koper is verplicht te gedogen, dat eventuele in, op of boven de onroerende zaak of de woning aanwezige leidingen, kabels, draden of andere werken gelegd door de gemeente, openbare nutsbedrijven of kabelexploitanten, in stand worden gehouden en zo nodig worden onderhouden, vervangen of verwijderd.
Er zijn bij deze overeenkomst roerende zaken van toepassing zoals aan partijen genoegzaam bekend. Het verkochte wordt juridisch en feitelijk geleverd zoals koper het verkochte op 07 december 2021 heeft gezien.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst geheel voor rekening en risico van koper.

Asbest
Indien er asbest in het verkochte is verwerkt (zie ook artikel 6.4.3. van deze koopovereenkomst) dan is het onderstaande van toepassing:
In geval van verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Het dak van het bijgebouw is asbesthoudend

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Foto's

Plattegronden

Download brochure

Vul onderstaand formulier in en je kunt direct de brochure van dit object bekijken.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?