Dodewaard
Achtmorgenstraat 14

€ 300.000,- k.k.
Vraag een bezichtiging aan

Of download de brochure.
Aanvaarding: In overleg
Status: Verkocht
Bouwjaar: 1956
Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 92 m2
Perceel: 287 m2
Parkeren/garage: Aangebouwd steen
Bijzonderheden: Gedeeltelijk gestofferd
Energieklasse: E

Dit nu echt iets voor jou! Een leuke HOEKWONING met GARAGE en BERGING en dat ook nog eens gelegen in een mooie en vriendelijke woonomgeving van buurtschap het Wely! Deze nette hoekwoning beschikt over een heerlijke achtertuin die grenst aan landerijen waardoor je heerlijk vrij van je afkijkt! Na wat klus -en schilderwerk kan je […]

Toon volledige omschrijving

Dit nu echt iets voor jou! Een leuke HOEKWONING met GARAGE en BERGING en dat ook nog eens gelegen in een mooie en vriendelijke woonomgeving van buurtschap het Wely!

Deze nette hoekwoning beschikt over een heerlijke achtertuin die grenst aan landerijen waardoor je heerlijk vrij van je afkijkt!

Na wat klus -en schilderwerk kan je heerlijk ontspannen en volop genieten van deze woning en het schitterende uitzicht.

KERMERKEN
Bouwjaar : 1956
Inhoud : 502 m³
Woonoppervlakte : 92 m²
Grondoppervlakte : 287 m²
Isolatievoorzieningen : dakisolatie grotendeels dubbelglas

INDELING

BEGANE GROND
ontvangsthal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, provisiekelder, toiletruimte met toilet en fonteintje, gezellige woonkamer met een tuingerichte living, gesloten nette keuken met toegang naar de bijkeuken en tuin.

De vloer van de begane grond is voorzien van een houten vloer.

1e VERDIEPING
overloop, middels een vlizotrap toegang naar de vliering, 3 gezellige slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, lichte en geheel betegelde badkamer met een douchehoek voorzien van een thermostatische mengkraan en wastafel.

VLIERING
Middels een vlizotrap te bereiken vliering ,bergruimte, CV-opstelplaats.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en grenst aan de landerijen. Een heerlijke tuin voor de warme zomerse dagen en biedt veel privacy.

BIJZONDERHEDEN
– Achtertuin grenst aan de boomgaard
– Gelegen in een geliefde woonomgeving
– Charmante hoekwoning met garage
– Eenvoudig maar netjes

BEPALINGEN WELKE WORDEN OPGENOMEN IN DE KOOPAKTE

Verkoper geen bewoner
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft bewoond/gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte., waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf letterlijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen. Hierbij is bij het vaststellen van de koopsom rekening mee gehouden.

Eigenbewoning
Koper verklaart het verkochte te zullen gaan gebruiken voor eigen bewoning.
Te vestigen erfdienstbaarheden
In de akte van levering worden gevestigd als zodanige erfdienstbaarheden, waardoor de toestand waarin de onroerende zaak en de naastgelegen onroerende zaken zich ten opzichte van elkaar bevinden, gehandhaafd blijft. Onder andere geldt dit voor wat betreft de afvoer van hemelwater, gootwater, fecaliën door rioleringswerken als anderszins, ventilatiesystemen, eventuele Inbalkingen, inakeringen en overbouwingen, de toevoer van licht en lucht, zijnde hieronder niet begrepen een verbod om te bouwen of te verbouwen.
De koper is verplicht en verbindt zich jegens Thius om het bepaalde in voorgaande artikelen, bij overdracht van de onroerende zaak aan de nieuwe eigenaar op te leggen en in verband daarmee, om het in die artikelen bepaalde in de notariële akte woordelijk op te nemen. Dit geldt tevens wanneer de wederpartij een zakelijk recht verleent op de onroerende zaak. Een en ander moet dan aan de zakelijk gerechtigde worden opgelegd en het in de bovengenoemde artikelen bepaalde zal moeten worden opgenomen in de verlening van het zakelijk recht. Zulks op verbeurte van een direct opeisbare boete van € 500,– ten behoeve van Thius, met bevoegdheid voor de stichting om daarnaast nakoming te vorderen, eventueel tezamen met de verder geleden schade.

Gedoogplicht voor kabels en leidingen & erfdienstbaarheden
De koper is verplicht te gedogen, dat eventuele in, op of boven de onroerende zaak of de woning aanwezige leidingen, kabels, draden of andere werken gelegd door de gemeente, openbare nutsbedrijven of kabelexploitanten, in stand worden gehouden en zo nodig worden onderhouden, vervangen of verwijderd.
Er zijn bij deze overeenkomst roerende zaken van toepassing zoals aan partijen genoegzaam bekend. Het verkochte wordt juridisch en feitelijk geleverd zoals koper het verkochte op 07 december 2021 heeft gezien.

Uitmeting perceel
Het verkochte dient kadastraal gesplitst en ingemeten te worden in opdracht van verkoper. Dan wel het verkocht is recent kadastraal gesplitst en ingemeten in opdracht van de verkoper. De kosten van deze splitsing en inmeting door het Kadaster komen voor rekening van de koper. Bij de juridische levering zal de notaris het verschuldigde bedrag verrekenen van koper naar verkoper.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst geheel voor rekening en risico van koper.

Asbest
Indien er asbest in het verkochte is verwerkt (zie ook artikel 6.4.3. van deze koopovereenkomst) dan is het onderstaande van toepassing:
In geval van verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Het dak van het bijgebouw is asbesthoudend

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Foto's

Plattegronden

Download brochure

Vul onderstaand formulier in en je kunt direct de brochure van dit object bekijken.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?