Mijn favorieten

Onze medewerkers

Sanders Makelaardij B.V.

A.A.M. Sanders
A.A.M. Sanders
NVM-Makelaar RMT | RT
0344-641610
Met hart en ziel makelt Ap al 25 jaar in de Betuwe. Er is geen wijk of straat die hij niet kent. Duizenden huizen heeft hij in de afgelopen jaren mogen bekijken en mogen verkopen.
Ap zegt altijd tegen zijn collega's: zet je in of dat het je eigen huis is, want jij wilt ook het beste resultaat! Ap gaat altijd voor het beste resultaat of het nu om verkoop of aankoop gaat. Bij hem ben je in goede handen.
Annedien Wagtho - van der Garde
Annedien Wagtho - van der Garde
Assistent Register Makelaar Taxateur (A-RMT)
0344-64 16 10 06-87870088
Annedien is zowel in de binnendienst als in de buitendienst werkzaam. Het is voor mij haar een uitdaging om, in deze interessante markt, alle klanten volledig te kunnen helpen. Hebt u vragen, bel ons, dan helpt zij u graag, tevreden verder.
Chantal Sanders - Coumou
Chantal Sanders - Coumou
Buitendienst Medewerkster
0344 - 64 16 10 06-42251670
Chantal vervult de functie van commercieel medewerkster. Zij is allround in de makelaardij. Vanaf de eerste dag is zij al betrokken bij Sanders Makelaardij B.V.

Het motto van mij is: “alles draait om tevredenheid”.
Daniëlle Oostendorp - de Jong
Daniëlle Oostendorp - de Jong
Commercieel Medewerkster
0344-64 16 10
Daniëlle is werkzaam in de binnendienst. Zij zorgt voor alle zaken intern. Bestaande bouw, nieuwbouw, voor al u vragen kunt u terecht bij haar. Geen dag is hetzelfde in de makelaardij en dat maakt het juist zo uitdagend.
Githa van Dam
Githa is het eerste vrolijke contact dat je te woord staat. Zij is werkzaam in de binnendienst en helpt je graag met alle vragen! Githa regelt bezichtigingen, reageert op mails, maakt afspraken, helpt met de administratie van de te verkopen woningen en aangekochte woningen, maakt brochures en helpt je graag met alle vragen!