Kesteren
Casterhoven Fase 15B

€ 269.500,- t/m € 375.000,-
Vraag meer informatie aan
Prijs: € 269.500,- t/m € 375.000,-
Status: Verkocht
Woonoppervlakte vanaf: 115 m2
Woonoppervlakte tot en met: 137 m2
Perceeloppervlakte vanaf: 143 m2
Perceeloppervlakte tot en met: 265 m2

Direct aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren komt de nieuwe woonwijk Casterhoven. De wijk wordt gebouwd tussen het spoor, de Broekdijk en de Cuneraweg (provinciale weg). Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, met brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen met een grote verscheidenheid […]

Toon volledige omschrijving

Direct aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren komt de nieuwe woonwijk Casterhoven. De wijk wordt gebouwd tussen het spoor, de Broekdijk en de Cuneraweg (provinciale weg). Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, met brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen met een grote verscheidenheid in architectuur, typologie en prijsklassen.

Casterhoven krijgt ook een aantal maatschappelijke voorzieningen. Handig voor de toekomstige bewoners van Casterhoven, maar ook voor de overige inwoners van Kesteren en Neder-Betuwe.

Actuele aanbod in Casterhoven
De nieuwe wijk Casterhoven wordt gefaseerd gerealiseerd. De verkoop startte in 2012. Inmiddels zijn de woningen in fase 1 t/m 12 opgeleverd en bewoond. De woningen in fase 13 zijn klaar. Fase 14 en 15A zijn grotendeels verkocht en de bouw is in voorbereiding. Royale kavels voor het realiseren van je eigen ideale huis (nog enkele beschikbaar).

Met de verkoop van 29 nieuwe woningen in fase 15b betreedt Casterhoven een nieuw tijdperk; het gas loze tijdperk. Alle woningen in de fase beschikken straks over een individuele warmtepomp die zorg draagt voor een comfortabele warmte in de winter en desgewenst extra koeling in de hete zomermaanden. Nieuwsgierig geworden naar deze leuke rij- en hoekwoningen met uitzicht op water of geïnteresseerd in de levensloopbestendige tweekappers met slaapkamer en badkamer op de begane grond? Neem dan contact met ons op via 0344-641610 of info@sandersmakelaardij.nl

Bouwtypes

Foto's

Kesteren – Casterhoven Fase 15B
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Foto 2
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Foto 3
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Foto

Plattegronden

Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 9
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 3
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 5
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 2
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 7
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 4
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 6
Kesteren – Casterhoven Fase 15B – Plattegrond 8
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?