ENERGIELABEL

Elke verkoper heeft, sinds 2015, bij het transport van zijn of haar woning een definitief energielabel nodig. Toch merken wij dat veel verkopers niet in het bezit zijn van een energielabel.

Maar hoe krijg je een energielabel definitief?

Door contact met ons op te nemen zullen wij, samen met jou, een afspraak in gaan plannen. De EP-adviseur dient bij je langs te komen om de woning op te nemen. Voor deze woningopname dien je zelf aanwezig te zijn en dien je zoveel mogelijk informatie over de woning beschikbaar te hebben. De energieadviseur zal de energieprestatie berekenen en registreren. Aan de hand van het bezoek ontvang je binnen één week een afschrift van het definitief energielabel.

Wat de kosten hiervoor zijn?

Wij hanteren vaste prijzen per type woning. Zo kom je niet voor onverwachtse verrassingen te staan en weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo heb je snel, eerlijk en transparant het energielabel in huis zonder verborgen kosten!

Spoed? Omdat bijvoorbeeld de overdracht van je huis op korte termijn is? Maak dit kenbaar en we gaan zorgen voor een passende oplossing!

Energielabel aanvragen?

Maak een afspraak! Laat je gegevens achter en wij zullen binnen één werkdag contact met je opnemen om een afspraak in te plannen!
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?