Mijn favorieten

Taxaties
Sanders Makelaardij weet wat uw onroerend goed waard is.

De waarde van een woning of bedrijfsobject is afhankelijk van verschillende factoren. De gecertificeerde register-makelaar/register-taxateur van Sanders Makelaardij kan een uiterst nauwkeurige en objectieve waardebepaling voor u uitvoeren. Of het nu gaat om een waardering voor aankoop, verkoop of het afsluiten van een hypotheek: op de deskundigheid van Sanders Makelaardij kunt u vertrouwen.

Wat is uw onroerend goed waard?

Op de uiteindelijke waardebepaling zijn vele factoren van invloed, zoals de actuele marktsituatie, bouwkundige constructie, staat van onderhoud, materiaalgebruik, indeling, voorzieningenniveau, vloer- en grondoppervlak, ligging, bestemmingsplan ed.

Niet alleen particulieren, maar ook ondernemers, banken, notarissen, accountants alsmede (semi-)overheid en de rechtbank maken dankbaar gebruik van onze uitgebreide taxatie-ervaring.

Sanders Makelaardij is lid van de NVM en is ingeschreven in het makelaars- en taxateursregister VastgoedCert. Hierdoor kunnen wij voor elke geldverstrekker in Nederland taxaties uitvoeren.


Onze werkwijze!

Wij zullen de woning of het bedrijfsobject opnemen, onderzoek verrichten bij het kadaster, de gemeente en andere relevante bronnen. Hierbij moet u denken aan in- en externe databanken, bestanden met actuele marktprijzen en het eigen archief. Uiteraard zal de taxateur ook de directe omgeving aan een onderzoek onderwerpen. Uiteindelijk wordt alle informatie en de waarde overzichtelijk en duidelijk verwoord in het taxatierapport.

Ten slotte….. wij hechten veel waarde aan een goede en duurzame relatie met onze klanten, de klant is bij ons nog altijd koning. Dat betekent dat we uw vraag en situatie centraal stellen en in overleg met u tot een waardebepaling komen.

Elk rapport van Sanders Makelaardij is dus maatwerk, precies toegespitst op de onroerende zaak en de opdrachtgever en het doel waarvoor het nodig is.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht.
 

Neem contact met ons op voor onze scherpe en concurrerende tarieven voor een taxatie