Mijn favorieten

Gratis aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij

 

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, is het verstandig om een onafhankelijke NVM-aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij bij de aankoop te betrekken. Heeft u twijfels of dit wel het gewenste resultaat zal opleveren? Maak dan gebruik van onze gratis Woningscan en beslis daarna of u van de aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij gebruik gaat maken.
 
Ap Sanders RMT/RT, gaat samen met u mee naar de tweede bezichtiging van de woning. ‘We nemen daarbij de hele woning onder de loep. Na de bezichtiging van de woning evalueren en beoordelen wij samen met u de bouwkundige staat van de woning, de marktpositie, de vraagprijs, de marktwaarde, etc. Wij zorgen ervoor dat u de ‘roze bril’ afzet.’

‘Als u na de woningscan nog steeds een goed gevoel heeft bij uw toekomstige woning en onze werkwijze, dan kunt u ervoor kiezen om ons in de arm te nemen als uw eigen aankoopmakelaar.

 

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Het is belangrijk dat u goed voorbereid te werk gaat.
 
Kosten terugverdienen

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Het is belangrijk dat u goed voorbereid te werk gaat. Het gaat tenslotte om één van de grootste aankopen in uw leven. Maak daarom gebruik van een deskundige aankoopmakelaar van Sanders Makelaardij. Hij verdient zich altijd terug!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst, zowel bij de aankoop als verkoop van een woning.'