Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Bernhardstraat 43 in Wageningen 6707 CK

Bernhardstraat 43

6707 CK Wageningen
€ 1,- k.k.

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 16 mei 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
t.o.v. een (kandidaat) notaris, bij het kantoor waar mr. R.J.M. van Heeswijk aan verbonden is:

Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1957 Woonoppervlakte 68 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Bernhardstraat 43, 6707 CK Wageningen

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 16 mei 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
t.o.v. een (kandidaat) notaris, bij het kantoor waar mr. R.J.M. van Heeswijk aan verbonden is:

Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Wageningen, sectie B, complexaanduiding 10523-A, appartementsindex 2, welk appartementsrecht omvat:
a. het zeven en zeventig/dertienhonderd vijfde (77/1305e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een perceel grond met het daarop staande appartementencomplex met verder aan en toebehoren, plaatselijk bekend te Wageningen als Bernhardstraat 41 tot en met 51-II (oneven nummers), ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Wageningen, sectie B nummer 9344, groot vijf are en drie centiare (05.03 are); en
b. het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste woonlaag met berging in het souterrain, plaatselijk bekend Bernhardstraat 43, 6707 CK Wageningen

Het grondperceel, kadastraal bekend gemeente Wageningen, sectie B, nummer 9344, groot vijf are drie centiare (05.03 are) is belast met een zakelijk recht als bekend in artikel 5 lid 3 onder B, van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van de naamloze vennootschap Liander Infra N.V.

Op deze leuke plek, nabij het centrum ligt dit 4-kamerappartement op de eerste woonlaag van het gebouw.

Er zijn twee balkons en een dubbele berging in de onderbouw.

Globale indeling:
afgesloten portiek met brievenbussen en beltableau.
Toegang tot de privébergingen en het trappenhuis.

Er zijn steeds 2 voordeuren per etage.

Globale indeling van het appartement
ontvangsthal met garderobekast, meterkast, toiletruimte en toegang tot alle vertrekken.
fijne woonkamer met een eetbarretje tussen woonkamer en de open keuken met provisiekast en voorzien van een moderne keukeninrichting met een gaskomfoor, afzuigschouw, koelkast, combimagnetron en vaatwasmachine, toegang tot het balkon dat op het oosten ligt met een bergkast waar ook de cv-ketel (circa 2008) is geplaatst, 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met inbouwkast en toegang tot de geheel betegelde badkamer die is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en inbouwspots. 2e slaapkamer aan de voorzijde met deur naar balkon en 3e slaapkamer met aansluiting voor de wasmachine.

Aanvullende informatie: In de onderbouw bevindt zich een dubbele berging, totaal 15 m². Parkeergelegenheid en diverse voorzieningen zijn er in de directe omgeving. De VVE is actief en gezond en de servicekosten bedragen ca. € 146,62 per maand.

BELANGRIJK:
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteur staat ingeschreven.
 
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten, en achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum .

Achterstand VvE volgens opgave van de VvE € 3.156,62.
Bijdrage VvE per maand € 146,62

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 1 mei 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 12 juni 2018.

Info: www.veilingnotaris.nl
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam,
tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij dhr F.M. Heinsbroek,
e-mail: frans.heinsbroek@vhnv.nl

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

***** BELANGRIJK *****
AAN DEZE PRESENTATIE EN DE VERSTREKTE GEGEVENS KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Prijs € 1,- kosten koper Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1957 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 68 m² Inhoud 185 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Bouwjaar C.V.-Ketel 2008 Warmwater C.V.-Ketel Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 146,00
Route van naar Bernhardstraat 43, 6707 CK Wageningen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.