Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Bouwnummer J (Bouwnummer 0) in Beneden-Leeuwen 6658

Bouwnummer J (Bouwnummer 0)

6658 Beneden-Leeuwen
Koopsom € 177.480,- v.o.n.

Omschrijving

Realiseer je eigen droomhuis in Het Leeuwse Veld

Deze 7 riante kavels vormen een luxe rand langs de watergang aan het Koolzaadveld. Samen met je eigen architect en aannemer kun je - binnen de richtlijnen van het bestemmings- en beeldkwaliteitplan - zelf bepalen hoe jouw woning er uit komt te zien en met welke materialen deze wordt gebouwd en afgewerkt. De kavels bieden ruimte aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Realiseer je eigen droomhuis in Het Leeuwse Veld

Deze 7 riante kavels vormen een luxe rand langs de watergang aan het Koolzaadveld. Samen met je eigen architect en aannemer kun je - binnen de richtlijnen van het bestemmings- en beeldkwaliteitplan - zelf bepalen hoe jouw woning er uit komt te zien en met welke materialen deze wordt gebouwd en afgewerkt. De kavels bieden ruimte aan woningen met een grote achtertuin op het zuiden.

Wil je advies of ondersteuning omdat je niet precies weet wie je als architect en/of aannemer het beste in de arm kunt nemen, dan hebben wij voor jou vooruitgedacht en we kunnen een ervaren partij aanbevelen die deze taken op zich neemt.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 177.480,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 522 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.