Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Kesteren 4041

Casterhoven fase 8C

4041 Kesteren

Omschrijving

Unieke woning binnen plan Castehoven! Deze mooie woningen, prachtig gelegen aan het water worden gerealiseerd in fase 8 van Casterhoven.

Heerlijk van uw ontbijtje genieten op uw vlonder aan het water? Dan is deze woning zeer geschikt voor u. De tuin gesitueerd op het zuiden gelegen aan de straatzijde van de woning maakt deze woning extra bijzonder. De royale woonkeuken is voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 349.000,- tot € 359.000,- Gebruiksoppervlakte 167 m² Inhoud 709 m³ Perceeloppervlakte 265 m² t/m 296 m² Aantal kavels 4 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Kaart

Route van naar , 4041 Kesteren

Omschrijving

Unieke woning binnen plan Castehoven! Deze mooie woningen, prachtig gelegen aan het water worden gerealiseerd in fase 8 van Casterhoven.

Heerlijk van uw ontbijtje genieten op uw vlonder aan het water? Dan is deze woning zeer geschikt voor u. De tuin gesitueerd op het zuiden gelegen aan de straatzijde van de woning maakt deze woning extra bijzonder. De royale woonkeuken is voorzien van openslaande deuren die toegang geven tot uw terras aan het water.

Deze woningen met houten vlonder, liggend boven het water, zijn zeer royaal met woningdiepe zij-uitbouw van totaal ca. 709 m³ inhoud. De woningen hebben een prachtige leefkeuken / living van maar liefst ca. 55 m². Ook zijn ze voorzien van een inpandige berging / bijkeuken.

De begane grond inclusief vloerverwarming is praktisch ingedeeld en voorzien van een standaard toilet. Voor de keuken is er een cheque verkrijgbaar van € 2500,= die u kunt besteden bij Van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys.

Op de 1e verdieping bevinden zicht de 3 royale slaapkamers en een standaard complete badkamer incl. hangend toilet en inloopdouche.

De 2e verdieping is de multifunctionele zolder die door middel van een vaste trap bereikbaar is en waar nog 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

In de zongerichte tuin heeft u volop privacy. Tuinbergingen en/of carport zijn optioneel.
Overdracht Koopaanneemsom € 349.000,- - € 359.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 167 m² Inhoud 709 m³ Perceeloppervlakte 265 m² t/m 296 m² Aantal kavels 4 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 4041 Kesteren
  • Te koop
     in Kesteren 4041
    Prijs € 349.000,- tot € 359.000,- Status Beschikbaar
    Voet accent
    Bekijk bouwnrs.

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.