Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Kesteren 4041 AE

Casterhoven fase 13

4041 AE Kesteren

Omschrijving

Voor iedereen die vorstelijk wil wonen: in het begin van 2018 zijn we van start gegaan met de verkoop 26 ruime en bijzondere RIJ-, HOEK-, TWEE-ONDER-EEN-KAP- EN VRIJSTAANDE WONINGEN in jaren '30 stijl.
De woningen liggen aan de westzijde van plan Casterhoven.
De woningen zijn ruim van afmetingen en rijkelijk gedetailleerd met fraai siermetselwerk, mooie gootbetimmeringen en met...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 229.000,- tot € 495.000,- Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 167 m² Inhoud 427 m³ t/m 741 m³ Perceeloppervlakte 127 m² t/m 705 m² Start bouw 31-08-2018 Start Verkoop 22-02-2018 Aantal kavels 26 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Voor iedereen die vorstelijk wil wonen: in het begin van 2018 zijn we van start gegaan met de verkoop 26 ruime en bijzondere RIJ-, HOEK-, TWEE-ONDER-EEN-KAP- EN VRIJSTAANDE WONINGEN in jaren '30 stijl.
De woningen liggen aan de westzijde van plan Casterhoven.
De woningen zijn ruim van afmetingen en rijkelijk gedetailleerd met fraai siermetselwerk, mooie gootbetimmeringen en met bijzondere erkers en uitbouwen. De tuinen zijn bijzonder ruim en op verschillende zonstreken gesitueerd.

Casterhoven is de jongste uitbreiding van Kesteren. Er worden ruim 650 woningen gebouwd, verdeeld in verschillende fasen. In de woonwijk wonen jong en oud, in dorpse en eigentijdse bouwstijlen, in een rij, tweekapper, appartement of vrijstaand. Dit levert een gevarieerd woonmilieu op waar bewoners elkaar kennen, waar hun kinderen zich vrij en veilig voelen en waar tegelijk voldoende privacy is.

De diversiteit in woningtypen en bewoners vergroot de leefbaarheid van de wijk, ook in de toekomst. De inrichting van het openbaar gebied met veel ‘lucht, licht en ruimte’ is van hoge kwaliteit.Casterhoven biedt voor iedere bewoner volop ruimte.

Casterhoven ligt op loopafstand van de gezellige dorpskern van Kesteren. Hier zijn allerlei voorzieningen aanwezig, zoals basis- en voortgezet onderwijs, supermarkt en speciaalzaken voor de dagelijkse behoeften. Voor shoppen, cultuur, recreatie en sport kun je uitstekend aan je trekken komen in de omliggende kernen en steden.

In dit plan zijn diverse type woningen beschikbaar:
• Rijwoningen type Linge
• Hoekwoningen type Lek
• Hoekwoningen type Linge Plus
• Twee-onder-een-kapwoningen Rijn-IJssel-Schelde
• Twee-onder-een-kapwoningen Waal
• Vrijstaande woningen type Maas

Meer- en minderwerk:
In overleg met aannemer Van Wanrooij bekijkt u het meer- en minderwerk van uw woning. Voorbeelden van meer- en minderwerk zijn bijvoorbeeld een aanbouw van 1.2 meter of 2.4 meter, een dakkapel van 1.80 meter of 3.40 meter, een dakvenster, schuifpui of openslaande deuren.
Voor meer informatie of een inzage in de complete lijst kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- Sfeervolle jaren '30 architectuur
- Ideale gezinswoning
- Complete badkamer
- Ruime zolder met vaste trap bereikbaar
- Energiezuinige woning
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 229.000,- - € 495.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 167 m² Inhoud 427 m³ t/m 741 m³ Perceeloppervlakte 127 m² t/m 705 m² Start bouw 31-08-2018 Start Verkoop 22-02-2018 Aantal kavels 26 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.