Ouderwets goede service in een modern jasje!

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Wij wel! Vertrouw daarom op onze jarenlange expertise en ga voor het beste resultaat!

Ouderwets goede service in een modern jasje!

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Wij wel! Vertrouw daarom op onze jarenlange expertise en ga voor het beste resultaat!

Je kunt het maar één keer goed doen!

Geen markt is zo dynamisch als de woningmarkt. Om het beste resultaat te bereiken, moet je het in één keer goed doen! En dat is knap lastig, want een woning kopen en verkopen doe je maar een paar keer in je leven.

Door onze ervaring & kennis kennen wij de weg, weten wij waar je op moet letten en zetten we de juiste (moderne) technieken in.

Zo bereiken we het beste resultaat voor jou!

Ga voor succes!

Wil je meer weten over de unieke aanpak van Sanders Makelaardij? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek lichten we graag toe hoe we de verkoop of aankoop van jouw huis tot een succes maken!

Over Sanders Makelaardij

Al meer dan 19 jaar zijn wij jouw betrouwbare en actieve NVM-makelaar als het gaat om aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van onroerend goed in de regio.

De NVM-makelaars met gevoel!

Ons verhaal is heel eenvoudig: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!

Bij iedere verkoop of aankoop van een woning voor onze opdrachtgever handelen wij alsof we ons eigen huis gaan verkopen of kopen.

Alleen dan kun je je optimaal inzetten en er voor 100% voor gaan. Het belang van de opdrachtgever staat bij ons altijd voorop.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn wij volledig ingespeeld op de nieuwe trends.

Waar Sanders Makelaardij voor staat?

– actief verkoopbeleid
– persoonlijk, eerlijk en betrokken
– prominent op Funda
– meer inzet
– ouderwetse en degelijke service

Je bent bij ons van harte welkom voor een kop koffie!

Kies voor Sanders Makelaardij, als het om jouw (t)huis gaat.

Je huis verkopen

Met recht kunnen wij zeggen dat wij het meest actieve makelaarskantoor zijn in de Betuwe. Sanders Makelaardij behartigt je belangen bij de verkoop van je woning.

Zo ben je gegarandeerd van een optimaal resultaat.

Als opdrachtgever vraag je je af hoe wij omgaan met de verkoop van jouw woning. We hebben een uiterst effectieve manier van verkopen, maar geven dit alleen prijs in een persoonlijk gesprek. Je kunt ons geheel vrijblijvend uitnodigen als je serieuze verkoopplannen hebt. Allereerst moet er een basis van vertrouwen zijn. Wij gaan je begeleiden bij een belangrijke stap in je leven.

 

De grootste social media makelaar van de regio!

Zo heb je ook op social media een optimaal bereik

Volgers op Instagram

Volgers op Facebook

Waardering op Funda

Je huis aankopen

Wij zijn dé NVM-aankoopmakelaar voor het aankopen van een woning in de Betuwe en Utrechtse Heuvelrug. Vanaf de tweede bezichtiging gaan we met je mee en begeleiden je gedurende het hele aankoopproces. Wij ontzorgen je gedurende het gehele aankooptraject vanaf de tweede bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Mocht er achteraf nog iets zijn, dan is ook de nazorg bij de prijs in begrepen.

En dat voor een vast en laag tarief van € 1.950,- inclusief BTW en alle bijkomende kosten.

Je huis laten taxeren

Wij zijn naast register makelaar ook register taxateur. Wij kunnen voor elke geldverstrekker in Nederland een gevalideerd taxatierapport opmaken die je kunt gebruiken voor de aanvraag voor jouw hypotheek. Wij weten van de hoed en de rand op taxatiegebied en daarom kunnen wij ook binnen enkele dagen een gevalideerd NWWI taxatierapport van jouw huidige woning of de nieuw te kopen woning voor je leveren.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?